KARTAL H TİPİ KAPALI CEZA İNFAZ KURUMU
ulaşım

ADRES :Velibaba Mahallesi Yakacık Caddesi No:140

                                                           Pendik /İSTANBUL

Karayolu ile Ulaşım :

Kendi aracınızla:

D-100 Karayolu üzerinden Kartal Köprüsü üzerine Samandıra-Yakacık yönünde çıkılıp, Yakacık - Soğanlık çıkışından sonra trafik tabelaları takip edilerek ulaşılabilir.

Toplu Taşıma ile;

HIZLI TREN' İLE:

KM 26 numaralı İETT otobüsleri pendik Tren Garı önünden pendik köprüsünden geçerek Kurumumuza kadar gelmektedirr.veya Pendikden kurumumuza kadar gelen Cezaevi yazılı Sarı Şapkalı Minibüslerminibüs seferleri de vardır.

METRO' İLE:

KADİKÖY-TAVŞANTEPE METRO HATTI Kullanarak Kartal veya pendik köprüsünden bu sayfada yazılan otobüs veya minibüs hatları ile gelebilirsiniz

Kadıköy' den:

16 Z numaralı İETT otobüsleri Kurumumuzun önüne kadar gelmektedir..

Pendik' ten:

132 K numaralı otobüsler ve 450 Konutlar - Cezaevi yazılı Sarı Şapkalı Minibüsler Kurumumuzun önünden geçmektedir.

Kartal' dan:

134 CK numaralı yarım otobüsler ve Kırmızı şapkalı Kartal - Cezaevi Minibüsleri Kurumumuzun önünden geçmektedir.

Kartal köprüsü:

KM 21 numaralı otobüsler Maltepe Cerrefour yanından kalkıp kartal köprüsü yakacık istikametinden geçip kumuzun önünden geçmektedir.

Avrupa Yakasından;

Metrobüs ile:

Anadolu yakasına geçtikten sonra Uzunçayır durağında inip buradan 16 S ye binildiğinde kurumumuzun önünde inebilirsiniz.

Ayrıca Mecidiyeköy' den 251 veya 252 numaralı otobüslerle Kartal veya Pendik' e gelip ulaşım sağlayabilirsiniz.

İstanbul Denizcilik İşletmeleri ile:

Bakırköy' den, deniz otobüsü ile; Beşiktaş' tan vapur ile; Eminönü' nden vapur ile Kadıköy' e geçerek 16 C ile ulaşabilirsiniz.

İl Dışından;

Şehirlerarası otobüs firmaları gündüz saatlerinde E5 üzerinde yolcu indirmesi yapmamaktadır. Bunun için Harem de inip Kadıköy' e geçerek ulaşım sağlayabilirsiniz.

Servisleri varsa E5 üzerinde Göztepe - Kartal Köprüsü arasında bir noktadan 16 S veya 16 Z ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kocaeli 200 hatlarla kartal köprüsüne kadar 17 b hatlarla darıca isitasyonundan pendik köprüsüne kadar ulaşım sağlayabilirsiniz

Kartal Köprüsü üzerine çıkıp, Kartal Ceza Evi minibüsleri, 132 CK ile veya Kartal Köprüsü Yan yol üzerindeki bir duraktan 16S ile;
Pendik Köprüsü üzerinden 450 Konutlar Cezaevi Minibüsleri ve 132 K ile ulaşabilirsiniz.